h

Nieuws uit 2021

15 december 2021

Oproep! Demonstratie tegen XXXL datacentrum in Zeewolde

Foto: SP

Donderdagavond 16 december vanaf 18:30 demonstreren de Flevolandse afdelingen van de SP samen met bezorgde inwoners bij het gemeentehuis in Zeewolde tegen de komst van het datacenter.

Lees verder
3 november 2021

SP wil 10 miljoen extra voor Corneel/Underground

Samen met de VVD en Gemeente Belangen diende de SP een voorstel in om 10 miljoen extra voor een nieuw poppodium in Lelystad te lenen en dit structureel in de begroting te dekken.

Lees verder
3 oktober 2021

Lelystedelingen lenen eenvoudiger van gemeente voor woningverbetering

Het wordt voor inwoners van Lelystad makkelijker om geld te lenen voor het verbeteren van hun woning. Daar zijn nu nog drie verschillende regelingen voor; dat wordt er één. Het gaat om het verduurzamen van huizen, levensloopbestendig maken en het verwijderen van asbest.

Lees verder
22 september 2021

Verduurzaming, asbestverwijdering en langer thuiswonen mogelijk door woonlening nieuwe stijl.

Foto: SP

Gisteravond stemde de raad voor de nieuwe woninglening.

Lees verder
22 september 2021

Te lange wachttijd voor WMO-hulp, SP wil informatie en maatregelen.

Lukt zelfstandig wonen niet meer zo goed? Dan kan de WMO ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daarmee is de WMO-hulp een onmisbare voorziening voor veel inwoners in Lelystad die goed moet functioneren volgens de SP.
Lees verder
14 juli 2021

David de Vreede: Lelystad veilig, leefbaar, gezond en duurzaam

Deze week is het beleid vastgesteld voor het verlenen van vergunningen, het houden van toezicht en handhaving voor de komende 5 jaar. SP Wethouder David de Vreede, verantwoordelijk voor Integrale Handhaving, is blij met de nieuwe koers en de nieuwe speerpunten:

Lees verder

Pagina's

U bent hier