h

Nieuws uit 2016

15 november 2016

Dierenweides, Wijkteams en Jongerenwerk

Tijdens de begrotingsbehandeling heeft de SP zich sterk gemaakt voor drie belangrijke thema’s: de terugkeer van het jongerenwerk in de stad, de wijkteams en behoud van de dierenweides.

Lees verder
8 november 2016

Betoog bij begroting 2017

Bij de begrotingsbehandeling werd door de nieuwe fractievoorzitter Caro Buitink de volgende, voor onze partij, zo belangrijke punten naar voren gebracht; tweedeling, onderwijs en sociale huurwoningen. Lees hieronder het volledige betoog.

Lees verder
29 september 2016

Wijzigingen in de gemeenteraadsfractie

Foto: SP

Dinsdag 27 september heeft Hugo Teerds officieel afscheid genomen van de raad. We bedanken hem voor zijn inzet en wensen hem een goed herstel.

Lees verder
27 september 2016

SP-motie succesvol. "Graai" directeur HVC vertrekt!

Met een jaarsalaris van €262.000 verdiende algemeen directeur Wim van Lieshout ruim boven de grens van €178.000 uit de "WNT". (de Wet Normering Topinkomen, beter bekent als de "Balkenende-norm")

Lees verder
23 september 2016

Kritiek op miljoen voor Windesheim

“Er is een belofte gedaan: Lelystad wordt lesplaats. Er is drie miljoen euro ingestoken. Dat is een hoop geld, waar we veel mee kunnen. Maar er is geen lesplaats. Mooi dat leerlingen naar Almere of Zwolle kunnen, maar daar hoeven wij geen drie miljoen in te steken”, zegt fractievoorzitter Caro Buitink van de SP.

Lees verder
2 september 2016

Caro Buitink leidt SP fractie

Caro Buitink neemt de taak als fractievoorzitter van de SP gemeenteraadsfractie over van Hugo Teerds. De fractie heeft Buitink unaniem als nieuwe fractievoorzitter aangewezen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier