h

Caro Buitink leidt SP fractie

2 september 2016

Caro Buitink leidt SP fractie

Caro Buitink neemt de taak als fractievoorzitter van de SP gemeenteraadsfractie over van Hugo Teerds. De fractie heeft Buitink unaniem als nieuwe fractievoorzitter aangewezen.

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 is Caro Buitink raadslid van de SP in Lelystad. Zij begon hiermee aan haar eerste periode in de gemeenteraad en volgde gelijktijdig een opleiding tot docent Nederlands VO tweedegraads.

Nu de studie is afgerond en ze het bachelordiploma op zak heeft, neemt zij de uitdaging aan als fractievoorzitter. Buitink heeft zich in de afgelopen periode vooral sterk gemaakt voor de ontwikkelingen rondom de SVOL en het armoedebeleid. Ze blijft zich naast het fractievoorzitterschap hiervoor inzetten.

U bent hier