h

Nieuws van de afdeling

6 november 2018

Betoog programmabegroting en meerjarenraming

Tijdens de raadsvergadering van 6 november heeft onze fractievoorzitter, Caro Buitink, een reactie gegeven op de programmabegroting 2019 en meerjarenraming 2020 - 2022.

Lees verder
3 november 2018

Behoud onze ziekenhuizen!

Foto: SP

Inmiddels is het alom bekend dat de drie IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam failliet verklaard zijn. Ongelooflijk dat dit kan in Nederland! Een gevolg van de marktwerking in de zorg. Maar zorg is geen markt!

Lees verder
25 oktober 2018

Petitie 'Behoud IJsselmeerziekenhuizen'

Er is een petitie gestart door een inwoner van Flevoland voor het behoud van het ziekenhuis. Als SP Lelystad ondersteunen we deze petitie. Doordat zorgverzekeraars geen toekomst meer zien in het ziekenhuis, is vandaag het faillissement uitgesproken.  Fractievoorzitter van de Statenfractie SP Flevoland, Frans Mulckhuijsen:  “Patiënten en zorgverleners zijn de speelbal geworden van commerciële belangen. Dat mag niet gebeuren”

Lees verder
11 juli 2018

Omgekeerd inzamelen JA, zwerfafval NEE!

In de laatste vergadering voor de zomervakantie heeft de gemeenteraad besloten dat Lelystad "omgekeerd gaat inzamelen". Dit betekent dat het plasticafval niet meer naar de plasticcontainers gebracht hoeft te worden.

Lees verder
3 juli 2018

Aurum krijgt eigen gebouw

Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar het Aurum*. Het gebouw aan het Kofschip waar de leerlingen de afgelopen jaren zaten, is al lang toe aan vernieuwing. Maar……waar en hoe en wat kost dat?

Lees verder
29 april 2018

Algemene ledenvergadering 20 april 2018

Vrijdagavond 20 april vond de jaarlijkske algemene ledenvergadering (ALV) plaats. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier