h

Nieuws uit 2017

31 december 2017

SP verkiezingsprogramma 2018-2022

Foto: SP

Klik op onderstaande link voor het verkiezingsprogramma in pdf

Lees verder
26 november 2017

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op 21 maart 2018 vinden er weer verkiezingen plaats voor de gemeenteraad. Na de nodige voorbereidingen, heeft de ledenvergadering van de SP afdeling Lelystad op 17 november het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld.

Lees verder
4 november 2017

Uitbreiding Lelystad Airport

Foto: SP

Op 11 november organiseren meerdere organisaties een actiedag vanwege de te verwachten geluidsoverlast wanneer vliegveld Lelystad uit gaat breiden. Om 10.00 uur verzamelen zij bij Lelystad Airport om hun standpunten kenbaar te maken. Ook de SP Gelderland is daarbij betrokken.

Lees verder
21 oktober 2017

Geen BTW-verhoging!

Het nieuwe kabinet wil de btw verhogen op de dagelijkse boodschappen, de fietsenmaker, boeken, groente en fruit, geneesmiddelen, concertkaartjes en het openbaar vervoer.

Lees verder
28 september 2017

SP doet!

Foto: SP

In het kader van SPdoet heeft de afdeling Lelystad op donderdag 28 september ondersteuning verleend aan de dag van Lelykracht en Mensen maken de Buurt. 

Lees verder
11 september 2017

Zwemdiploma voor alle kinderen

In een waterrijk land als het onze en een waterrijke streek als Lelystad zou iedereen de kans moeten krijgen om te leren zwemmen. Er zijn inwoners die nog niet bekend zijn met de leuke maar ook de gevaarlijke kanten van al onze mooie sloten, kanalen en meren. Een laag inkomen mag geen belemmering zijn om toch zwemles te volgen. We kennen in Nederland een lange traditie van goed zwemonderwijs. Dat is belangrijk in ons waterrijke land. Helaas is het schoolzwemmen wegbezuinigd bij steeds meer gemeentes, waaronder bij de gemeente Lelystad. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier