h

Nieuws uit 2010

21 december 2010

SP Flevoland start kerstpakketten-actie

De leden van de SP Statenfractie van Flevoland nemen, zoals elk jaar, het initiatief om de kerstpakketten die zij van de provincie krijgen aan een goed doel af te staan. Dit jaar zijn dat de bejaardenhuizen in Flevoland. De SP roept ALLE inwoners van Flevoland op om dit voorbeeld te volgen: Stel uw kerstpakket ter beschikking aan dit goede doel.

Lees verder
28 april 2010

Vergadering van 29 april gaat niet door!

De ledenvergadering van donderdag 29 april a.s. gaat niet door omdat de uitnodigingen de leden niet op tijd hebben kunnen bereiken.

Lees verder
26 maart 2010

Harry van Bommel te gast bij ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de SP afdeling Lelystad was donderdagavond extra bijzonder met een speciale gast: Tweede Kamerlid Harry van Bommel kwam het concept-verkiezingsprogramma bespreken!

Lees verder
7 maart 2010

SP-Lelystad bedankt kiezers

Traditiegetrouw heeft SP-Lelystad haar kiezers afgelopen zaterdag bedankt voor het uitbrengen van hun stem. Deze keer hebben de SP-leden aan de marktbezoekers paaseieren uitgedeeld.

Lees verder
4 maart 2010

voorlopige uitslag na hertelling

In verband met het niet in orde zijn van een aantal proces-verbalen heeft er in Lelystad een hertelling plaatsgevonden.

Lees verder
4 maart 2010

Voorlopige uitslag Raadsverkiezingen

Met een opkomstpercentage van 47% heeft daarvan 5,2% op de SP in Lelystad gestemd. Gelet op de cijfers is dit een verlies ten opzichte van de gemeenteraadsverkiezingen van 2006, waar de SP met 10,9% van de stemmen in de raad kwam, goed voor 4 zetels.

Lees verder

Pagina's

U bent hier