h

Nieuws uit 2007

4 december 2007

Hogere Eigen Bijdrage? Laat het ons weten!

Veel bewoners van een AWBZ instelling hebben bericht gehad dat ze vanaf 1 januari een hogere Eigen Bijdrage moeten gaan betalen.

Lees verder
28 november 2007

Kabinet laat Noorden zitten, SP blijft pleiten voor Zuiderzeelijn

"Een unieke kans om de Randstad uit te breiden wordt gemist en het Noorden wordt afgescheept met een afkoopplan waar men niet op zit te wachten." Dat is de conclusie van SP-Kamerlid Emile Roemer nu kabinet en coalitiepartijen afzien van de Zuiderzeelijn. Minister Eurlings torpedeerde het plan voor een hoogwaardige spoorlijn tussen de Randstad en het Noorden.

Lees verder
26 november 2007

Voor een beter Nederland

De SP heeft op zaterdag 24 november 2007 het 15de congres gehouden. Volgens de media is de SP het nu weer met elkaar eens over de koers van de partij. Voorzitter John van den Heuvel: "Wij waren het al eens, fijn dat de media het nu ook eens is. Natuurlijk is er wel eens verschil van mening over bepaalde zaken, maar in de afgelopen maanden is alles breed besproken in de partij."

Lees verder
6 november 2007

Algemene Beschouwingen SP Lelystad: voorleestekst

Heden avond is de raadsvergadering online niet goed te volgen. Het geluid ontbreekt en het beeld valt nu en dan weg. Juist deze uitzending van het eerste deel van de vergadering (2e deel a.s. donderdag), waarin de Algemene Beschouwingen Najaarsnota 2007 en Programma Begroting 2008-2011 worden besproken en beargumenteerd, wordt getroffen door technische mankementen.

Lees verder
2 november 2007

Het is stil...rond de coffeeshop

Sinds maart 2007 hoort de SP raadsfractie Lelystad niets meer van het vervolgverhaal "de coffeeshop". Was toen de gemeenteraad het eens over het te nemen beleid, nu is het stil aan de kant van het college van B&W. Terwijl in Almere allang een coffeeshop gerealiseerd is, moet in onze provinciehoofdstad nog steeds gekeken worden naar een geschikte locatie.

Lees verder
27 oktober 2007

Convenant een blanco cheque

Het door het college van B&W vastgestelde convenant 'Ontwikkeling Luchthaven Lelystad', waarin de gemeente Lelystad, provincie Flevoland, Schiphol Group en Lelystad Airport afspraken maken over de inspanningen die zij gaan verrichten om de gewenste uitbreiding van Luchthaven Lelystad te realiseren, is donderdagavond met negen stemmen tegen aangenomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier