h

David de Vreede: Lelystad veilig, leefbaar, gezond en duurzaam

14 juli 2021

David de Vreede: Lelystad veilig, leefbaar, gezond en duurzaam

Deze week is het beleid vastgesteld voor het verlenen van vergunningen, het houden van toezicht en handhaving voor de komende 5 jaar. SP Wethouder David de Vreede, verantwoordelijk voor Integrale Handhaving, is blij met de nieuwe koers en de nieuwe speerpunten:

“Toezicht en handhaving is belangrijk. We hebben veel taken op dit gebied en moeten daarom keuzes maken. We hebben met het vaststellen van de nota Integrale Handhaving de koers bepaalt voor een aantal jaren. En met het vaststellen van het uitvoeringsprogramma laten we zien waar we ons dit jaar nog meer voor gaan inzetten. We willen dat Lelystad een veilige, leefbare, gezonde en duurzame stad blijft. En waar het nodig is, gaan we dit verbeteren. We zetten in op het voorkomen van overtredingen, maar als het nodig is grijpen we in. We vinden eigen verantwoordelijkheid hierbij belangrijk. Want als we ons allemaal inzetten voor een schone, gezonde en veilige stad, is het niet nodig om te handhaven.”

Lees verder op de website van de gemeente: Nota Integrale Handhaving en addendum VTHUP 2021 vastgesteld

Reactie toevoegen

U bent hier