h

Zó voert de SP campagne in Flevoland!

21 februari 2015

Zó voert de SP campagne in Flevoland!

Foto: SP

De campagne aftrap voor de Provinciale Statenverkiezingen heeft in Flevoland op de Grote Markt in Almere plaatsgevonden. Een grote groep vrijwilligers uit de provincie heeft hier met veel plezier aan meegeholpen.

De campagne werd muzikaal omlijst door de brassband "The Originals" en zij brachten in het kille weer een gezellige, zonnige sfeer:

Foto: SP

Binnen no-time hebben SP-leden heel veel campagnemateriaal onder de mensen gebracht, en met de inwoners van Almere zijn goede gesprekken gevoerd.

Helaas waren de weergoden het even niet eens met onze actie en regende het pijpenstelen terwijl we stonden te wachten op de komst van Emile Roemer. Maar toen hij eenmaal gearriveerd was, klaarde het zienderogen op.

Foto: SP

Mevrouw Vlek heeft een indringende brief voorgelezen, die heel veel mensen in Nederland betreft. Er werd in stilte naar geluisterd. Vervolgens gaf Emile Roemer een reactie en een duidelijke boodschap, gericht naar het huidige Kabinet.

Foto: SP

Daarna een kleine wandeling door het Stadshart van Almere, waarin de reacties heel duidelijk waren: mensen zijn bóós over de huidige ontwikkelingen.

En dáárom is het belangrijk om 18 maart naar de stembus te gaan. REKEN AF!

U bent hier