h

SP Lelystad start meldpunt 'zorgen over de zorg'

7 maart 2014

SP Lelystad start meldpunt 'zorgen over de zorg'

De zorgverlening in Lelystad staat onder druk. Vanwege de bezuinigingen van het kabinet Rutte II op de zorg zijn zorginstellingen genoodzaakt maatregelen te treffen die in belangrijke mate de cliënten en medewerkers persoonlijk raken.
De SP maakt zich ernstig zorgen over de decentralisatie van de jeugdzorg, de AWBZ en de WMO naar gemeenten, alsook de kwaliteit van zorg in 2015. Daarom start SP Lelystad een meldpunt 'zorgen over de zorg'.

Berichten over het sluiten van de nachtapotheek en ontslagen bij Triade zorgen voor onrust over het behoud van kwaliteit van de zorg.
Over beide onderwerpen, en er komt nog meer bij zo blijkt uit de beantwoording van schriftelijke vragen van de SP Statenfractie, maakt de SP zich ernstig zorgen. Daarom start SP Lelystad met een meldpunt 'zorgen over de zorg'.

Bent u genoodzaakt gebruik te maken van zorg in het kader van de jeugdzorg, de AWBZ of de WMO en ondervindt u consequenties op de kwaliteit van de zorg door de bezuinigingen, of bent u werkzaam bij een zorginstelling en kunt u voor uw gevoel niet meer de zorg verlenen die u gewend bent?
Neem dan contact op met SP Lelystad op telefoonnummer: 06-48242157, u kunt de voicemail inspreken en uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Of vul het formulier "Zorgen over de zorg" in.

U bent hier