h

doe mee met de SP

21 januari 2011

doe mee met de SP

help mee met de campagne!

Woensdag 2 maart 2011 is het dan zover, het is erop of eronder voor ons rechtse kabinet Rutte I. En als het aan de SP ligt is het eronder, want dit kabinet moet een halt toegeroepen worden. Daarom gaan we nu flink campagne voeren om ervoor te zorgen dat dit kabinet haar plannen niet kan uitvoeren.

Want op 2 maart stemmen we naast een nieuw provinciaal bestuur ook indirect voor een nieuwe Eerste Kamer. En die Eerste Kamer, ook wel de Senaat genoemd, is erg belangrijk om nieuwe wetten door te kunnen laten voeren. Of tegen te houden natuurlijk. De SP zal er dan ook alles aan doen de tweedeling in de maatschappij een halt toe te roepen.

Wilt u ook meehelpen met deze campagne, geeft u zich dan zo snel mogelijk op. Word lid van de meest stabiele partij van Nederland, en ga op de barricade staan voor een beter Nederland. Dat kan al door folders te bezorgen tot het flyeren op straat. U bepaalt zelf hoeveel tijd u er in wilt steken.
Stuur snel een mail naar lelystad@sp.nl om aan te geven wat u voor ons kunt betekenen, dan gaan we samen hand in hand de strijd aan tegen Rutte en zijn rechtse vrienden!

U bent hier