h

De SoePexpress doet Lelystad aan!!

16 november 2006

De SoePexpress doet Lelystad aan!!

De SP staat zaterdag 25 november op het Stadhuisplein in Lelystad met de Soep Express. Leden van de SP afdeling Lelystad staan in het kader van de afronding van de verkiezingscampagne van 11.00 uur tot 14.00 uur op het Stadhuisplein om de stemmers te bedanken. Daar delen zij SoeP uit en praten ze met de bezoekers over de ideeën van de SP.
  

De SoeP Express
 

De SoeP Express is één van de campagneauto’s van de SP. Het is een mobiel kunstwerk van beeldend kunstenaar Joep van Lieshout en wordt gebruikt om het nieuwe eigen soepmerk van de SP uit te delen: SoeP. Deze biologische en diervriendelijke tomatensoep is ontwikkeld in samenwerking met de bekende culinair recensent Johannes van Dam.

“We bieden de mensen de gelegenheid om hun vragen te stellen, onder het genot van een kop heerlijke warme SoeP. En we lichten natuurlijk als lokale SP’ers met alle plezier de standpunten en ideeën van onze partij toe”, vertelt John van den Heuvel, voorzitter van de SP afdeling Lelystad.

SoeP is geschikt voor een vegetarisch en veganistisch dieet. Culinair specialist Johannes van Dam adviseerde de SP bij de ontwikkeling van SoeP. De SoeP Express is een mobiel kunstwerk dat kunstenaar Joep van Lieshout op verzoek van de SP heeft vervaardigd. Achter de auto gehangen is het een gesloten vorm, ter plekke wordt het opengeklapt en ontstaat een kookeiland en terras, compleet met SP-parasol.

U bent hier