h

SP wil verhoging gemeentelijke heffingen voorkomen

25 oktober 2022

SP wil verhoging gemeentelijke heffingen voorkomen

De inwoners van Lelystad hebben het al zwaar genoeg met de steeds verder stijgende kosten voor levensonderhoud. Den Haag is verantwoordelijk voor de meeste prijsstijgingen en daar kunnen we lokaal als SP Lelystad weinig tegen doen. Maar waar we wel invloed op hebben is de hoogte van de lokale belastingen zoals de rioolheffing en de afvalstoffenheffing. Vanavond wordt er gesproken over welke kosten allemaal via de rioolheffing worden verhaald op de inwoners. De SP wil dat er zo min mogelijk op die manier verrekend wordt in het gemeentelijk rioolplan voor de komende 10 jaar. Door die kosten zo laag mogelijk te houden kunnen we bij de behandeling van de begroting verder werken aan het voorkomen van verhoging van de gemeentelijke heffingen.

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/306758/college-wil-rioolheffing-verhogen-maar-sp-en-pvv-zijn-tegen

Reactie toevoegen

U bent hier