h

Schuldvrij Lelystad

11 maart 2018

Schuldvrij Lelystad

Foto: SP

De SP organiseert op donderdagavond 15 maart samen met PvdA, Groenlinks, CDA, D66 en de ChristenUnie een thema-avond over schulden in Lelystad.

De avond vindt plaats in de Bibliotheek in Lelystad. Diverse Lelystadse ervaringsdeskundigen komen aan het woord. Dat zijn inwoners die zelf met dit probleem te maken hebben, maar ook professionele en vrijwillige hulpverleners.

Gespreksleider Elisabeth van den Hoogen probeert het gesprek zo veel mogelijk weg te houden bij politiek en bestuur, en zo veel mogelijk te richten op de daadwerkelijke dagelijkse praktijk. Hoe is het om schulden te hebben als inwoner van Lelystad? Is er wel een echte uitweg uit het schuldenmoeras? Aan het eind van de avond reflecteert journalist Kees Bakker kort op die en andere vragen.

Hiervoor ben je van harte uitgenodigd! Neem gerust iemand mee, want iedereen is welkom. Toegang is gratis. 

U bent hier