h

Nieuwe stenen alleen geven nog geen goed onderwijs

18 maart 2018

Nieuwe stenen alleen geven nog geen goed onderwijs

Foto: SP

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseerde Radio Lelystad het Lelystadse lijsttrekkersdebat.

De lijsttrekkers van de politieke partijen in Lelystad werden wisselend tegenover elkaar gezet en debatteerden onder leiding van Flevopost journalist Kees Bakker en Theo van Rhijn, journalist bij Radio Lelystad over uiteenlopende onderwerpen.

Zo debatteerde onze lijsttrekker Alexander Sprong met Nelly den Os van de PvdA over de scholenfusie en de nieuwe campus. Het ging er soms stevig aan toe en de SP maakte nogmaals duidelijk waarom zij wel wil investeren in onderwijs, maar dat nieuwe stenen alleen nog geen goed onderwijs geven.

Luister hieronder het hele debat terug:

U bent hier