h

Aantreden nieuw bestuur SP Lelystad

16 juni 2017

Aantreden nieuw bestuur SP Lelystad

Foto: SP

De Lelystadse afdeling van de Socialistische Partij heeft vanavond een nieuw bestuur gekozen. Het is voor het eerst in de geschiedenis van deze afdeling dat het bestuur zo breed is samengesteld. Het bestaat uit maar liefst acht enthousiaste SP'ers.

De nieuwe afdelingsvoorzitter is geen onbekende in de partij. Ine de Waal is in het verleden ook afdelingsvoorzitter en penningmeester voor de SP geweest. Op dit moment is zij ook fractievoorzitter van de statenfractie van de SP.

Nieuw actief lid en een grote aanwinst voor de afdeling is Esther Opgenoorth, benoemd in de functie van organisatiesecretaris. Als algemeen bestuurslid treden aan: Alexander Sprong (penningmeester, op dit moment ook raadslid), Dimitri Sessink (actief en ROOD-lid), Froukje Linde (ervaring als bestuurslid en als raadslid), Iñez Harmsen (voormalig afdelingsvoorzitter en voormalig organisatiesecretaris) en Johan de Jong (voormalig bestuurslid Doetinchem). Daarnaast is het een goed gebruik dat de fractievoorzitter van de gemeenteraadsfractie, Caro Buitink, uit hoofde van haar functie deelneemt als algemeen bestuurslid.

Wij zijn trots zo een groot en divers bestuur te hebben samengesteld en wensen hen een goede en vooral actieve tijd toe binnen de SP!

U bent hier