h

Zwerfafval zaterdag opgeruimd

24 maart 2017

Zwerfafval zaterdag opgeruimd

Het is zaterdag nationale opschoondag. Er worden door het hele land verschillende acties gehouden om de hoeveelheid zwerfafval terug te dringen. Zo ook in Lelystad waar tientallen vrijwilligers op diverse plekken gezamenlijk zwerfafval op gaan ruimen.

Wethouder John van den Heuvel is erg trots op de inzet van de Lelystedelingen. In onder meer de Boswijk, Waterwijk, Botter, de Voorhof, het Belevenissenbos en aan de Zuigerplas worden opruimacties gehouden.

Volgens de wethouder gaat het de goede kant op. Er zijn al 100 aanmeldingen voor het nieuwe tv-programma van Telekids "Hou 't Schoon", waar binnenkort opnames voor worden gemaakt.  

http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/145526/lelystad-zwerfafval-zaterdag-opgeruimd

U bent hier