h

SP-Congres en campagne Tweede Kamer Verkiezingen

14 oktober 2006

SP-Congres en campagne Tweede Kamer Verkiezingen

Zaterdag 7 oktober op naar Amsterdam. Uit het hele land kwamen afdelingsvertegenwoordigers om gezamenlijk de laatste hand te leggen aan het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vast te stellen. Want op 22 november gebeurt het en de verkiezingscampagne gaat ook in Lelystad van start!

We gaan weer volop folderen, plakken en vanaf de laatste zaterdag in oktober staan we wekelijks op de markt in de Gordiaan. Waarschijnlijk "kramen" wij ook nog op een dinsdagmarkt in het Lelycenter.

Degenen die beschikken over internet kunnen alle informatie over de kandidatenlijst en het programma voor de Tweede Kamerverkiezingen vinden op www.sp.nl en op de speciale website voor leden www.spnet.nl.

Wie een bijdrage in de campagne wil leveren, op welke manier dan ook, krijgt natuurlijk een kans. Iedereneen die wil folderen, plakken op de borden in de stad of op de markt wil staan, kan contact opnemen met John van den Heuvel (06- 41 46 77 73) dan wel met een van de andere bestuursleden, of mailen aan lelystad@sp.nl.
Het gemakkelijks is 't natuurlijk om op de kerngroepbijeenkomst te komen (zie agenda).

U bent hier