h

Aanloop gemeenteraads- verkiezingen 1

9 augustus 2013

Aanloop gemeenteraads- verkiezingen 1

De afdeling Lelystad is bezig met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. De campagne wordt voorbereid, kandidaten worden gezocht en benaderd, en er wordt nagedacht over het lokale verkiezingsprogramma.

Toen ik begin vorig jaar toetrad tot de afdeling Lelystad had ik mij voorgenomen nu ik gestopt ben met werken en de verwoestingen in de sociale zekerheid zag die het kabinet aan werkende en niet meer werkende mensen zoals ouderen, werklozen en zorgbehoevenden toebrengt, te helpen bij het stoppen van dat beleid en zoveel mogelijk te helpen bij het organiseren van het tegengeluid van de SP.

Na anderhalf jaar meegelopen te hebben met het bestuur en de gemeenteraadsfractie om 'er in' te komen ben ik begin 2013 lid geworden van het afdelingsbestuur en heb ik mij vorige maand beschikbaar gesteld voor een zetel in de fractie van de SP.

Ik zal de komende maanden hier regelmatig verslag doen van mijn ervaringen in de aanloop naar de verkiezingen. Ik doe dat hoofdzakelijk om u mee te laten delen in mijn belevenissen, maar vooral om u inzicht te geven in het wel en wee van de afdeling in deze komende drukke tijd.

Hugo Teerds.

 

U bent hier